Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.10.27. 12:36 zotyer

Alvás

Címkék: mese

Szeretünk együtt aludni.

Elaludni olyan pózban szoktunk, hogy én háton fekszem, ő pedig a vállamra teszi a fejét, a lábaival meg átkulcsol. Éjszaka folyamán változik a póz, vagyis ő fordul meg - ebből lesz a kiskifli-nagykifli, vagy csak simán a fenekét és hátát dugja az oldalamhoz, de a kezem nem engedi el, az valahogy a dereka alatt marad.

Az alvási szokásokról ezt találtam:

Rendszerint egymással szembefordulva alszotok el esténként, ráadásul nem csupán kézzel-lábbal ölelitek át egymást, hanem - fittyet hányva a kényelmi szempontokra - az arcotokat és a mellkasotokat is összeérintve szunyókáltok? Meg kell hagyni, ez az alvási póz nagyon bensőséges és meghitt, mély érzelmekről és tökéletes szexuális összhangról árulkodik! Egyenrangú partnerek vagytok a mindennapokban, és persze az ágyban is: imádjátok a komótos, mégis szenvedélyes szeretkezést, ám a nyakatekert pozíciók és a bizarr szexuális segédeszközök helyett inkább a jól bevált misszionárius- és lovaglópózt, na meg a kényelmes hálószobát és nappalit választjátok!

Nyolc órányi alvás egymásnak háttal, csak a hátsótok vagy éppen a hátatok ér össze - számotokra ez jelenti a tökéletes, pihentető éjszakát? Sokak szerint ez a póz arról árulkodik, hogy a kezdeti nagy lángolás már alábbhagyott, az erős érzelmek, a bizalom és a harmónia azonban megmaradt, hiszen - ahogy alvás közben is szükségetek van arra, hogy érezzétek egymás közelségét - a mindennapokat el sem tudnátok képzelni egymás nélkül. Ennek ellenére mindkettőtöknek szüksége van a szabadságra, és ezt tiszteletben is tartjátok: a szexben is egyenjogúság uralkodik, szívesen megvalósítjátok a leggátlástalanabb ötleteket is, odavagytok a dilis óvszerekért, a vibrátorokért és a szexis jelmezekért, ahogy a Káma-szútrából ellesett furcsa pozíciókat is bármikor képesek vagytok kipróbálni!

Bensőséges és érzelmekkel teli kapcsolatról árulkodik, ha rendszerint úgy alszotok el, hogy a te fejed a pasid mellkasán van, ő pedig szorosan átölel téged a karjaival - nagy valószínűséggel kiegyensúlyozott és mindkettőtök számára kielégítő a szexuális életetek! Nem vágytok már vad hancúrokra lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyeken, és szexshopba sem túl gyakran jártok, a szeretkezésben ugyanis nem is annyira a testi örömöket, hanem magát az együttlétet becsülitek a legjobban: pontosan ezért kedvelitek a misszionárius-, na meg a kanálpózt, hiszen így szorosan egymáshoz simulhattok!

A jó öreg kislifli-nagykifli (vagy ha úgy tetszik: kiskanál-nagykanál, és még hosszan sorolhatnánk a találó elnevezéseket) szintén sok mindent elárul a kapcsolatotokról, na meg a szexuális életetekről! A "pózanalitikusok" szerint nem mindegy, hogy melyikőtök testhelyzete domináns alvás közben - általában ugyanis a mindennapokban és a szexben is ő viseli a nadrágot! Vagyis ha éjszakánként a pasid alszik az ágy széle felé fordulva, valószínűleg hempergés közben is ő irányít, és kedvenceitek közé tartozhat a misszionárius- és a kutyapóz, ezekben a testhelyzetekben ugyanis a férfi a domináns. Ha azonban éppen fordított helyzet áll elő éjszakánként, akkor te vagy az aktív fél szex közben: magabiztos vagy, ezért gyakran pattansz a kedvesed ölébe, a lovaglópóz ugyanis az egyik kedvenced!
 

No, most akkor melyik is a kedvenc pózunk? Eláruljam?

3 komment

süti beállítások módosítása