Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.11.28. 10:08 zotyer

Irodában

Címkék: mese

Ha nincs jobb helyszín az iroda is megteszi. Nem visszük túlzásba, hetente egyszer használjuk csak az irodáját, hisz a kisváros központjában van, elég nagy a lebukásveszély.

Este hét után már elcsendesedtek a környező irodák, egy csörgés, és már nyitja is a bejárati ajtót. Világítást nem kapcsol, kabát már nincs rajta, én gyorsan ledobom az enyémet. Filigrán csaj, feszes, testhezálló ruha van rajta, kiemeli a formáit. Nem sokat beszélgetünk, finom csókolózás kezdődik a tárgyalóban de miközben a ruháját gombolom egyre vadul a helyzet. Az egyik szekrényhez támaszkodik, magassarkújában most nem sokkal  alacsonyabb nálam.

-Brrrr, hideg még a kezed, - mondja nevetve.

-Fogd meg, ő már elég forró, - adom a kezébe álló helyzetbe merevedett farkam, miközben a bugyiját húzom félre az ujjaimmal.

Csak félig húzom le a bugyiját, az én nadrágom sincs még a térdemnél, de a farkammal becélzom a nedvesedő puncit. Finoman csókolózunk, közben a makkom jó helyre ér, de nem tudom tövig nyomni.

Hirtelen ötlettel hátranyúlok az egyik tárgyalószékért és felénk fordítom. Őt enyhén magam felé húzom és a székre nyomom. Szólni sincs ideje és már szemben is találja magát az ágaskodó faszommal. Egyértelmű a helyzet, mosolyogva felnéz rám aztán lassan szopni kezdi. Finoman, nyalakodva, - szóval  jól szopja.

Nem hagyom belelendülni, elveszem a farkam, eközben ő leveti a harisnyáját, bugyiját, én pedig leülök a székre.

-Gyere kicsim, ülj rá!

Tudom, hogy szeret lovagolni, most sem kéreti magát. Szép lassú tempóval indít, aztán elszabadulnak a lovak.  Percekig lovagol, a végén már vágtázik. Két kézzel markolom formás pici fenekét, ő csókolgat, aztán megint gyorsít majd nyöszörögve belassul.

Hagyok neki időt, lassan mozog rajta, majd suttogva kérem, hogy álljunk fel a székről.

Tudja mi következik, visszaveszi a magassarkúját, enyhe terpeszbe áll és ráhajol a tárgyalóasztalra. Lassan, gyönyörködve formás kis testében lépek mögé, és könnyedén csusszanok a nedves punciba. 

Könyökére dől, aztán a kezére, majd azt látom, hogy a tarkóján kulcsolja össze a kezeit, közben halkan cicereg.

Lassan dugom, élvezem a testét, vékony derekát, selymes bőrét... Percekkel később persze begyorsul a tempó, csattog a kis segge, és robban a bomba. Tövig vagyok benne, szinte ráesek, de mégis meglep ahogy érzem a lábai remegését. Baszki, rendesen remegnek a lábai, közben hüppögve sóhajtozik.

Én megyek a mosdóba elsőként, aztán várom, hogy ő is visszaérjen. A sötét tárgyalóban még dumálunk vagy fél órát, aztán mikor indulunk kifelé csak ennyit mond: ez jó volt!

Tőle ez komoly dicséretnek számít.

14 komment

süti beállítások módosítása