Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2018.12.31. 10:15 zotyer

Szexpózok

Címkék: mese

Állítólag a nők körében a következő szexpoziturák a legkedveltebbek:

Lovaglóülés

 

A férfi a hátán fekszik, a nő ráül a férfire. A legtöbb nő így a hüvelyi orgazmus mellett csikló orgazmust is átélheti. A tempót a nő és a férfi is változtathatja, így mindkettejüknek biztos az élvezet.

 

A bevált misszionárius

 

Talán sokan unalmasnak tartják, de a legtöbb nő kedveli ezt a pózt, különösen a folyamatos szemkontaktus miatt. Lényeg, hogy lassan, ritmikusan hatoljunk be, ne siettessük a dolgot. A nők a nagyobb élvezet érdekében párnát tehetnek fenekük alá.

 

Állva szemből

 

Ehhez a pózhoz egy sima tiszta felületre van szükség, ami a férfi csípőjével egy magasságban van. A nő a konyhaasztalon/motorháztetőn/zongorán/mosógépen fekszik, a férfi pedig állva hatol belé. A legtöbb nő csak így képes elérni a G-pont orgazmust, ezért számukra különösen fontos ez a póz.

 

Oldalról, fekve

 

Ez egy lassú, rendkívül intim szex póz, ami hatalmas élvezetet okozhat nőnek és férfinak egyaránt. A nő az oldalán fekszik, a férfi pedig hátulról hatol belé, szintén az oldalán fekve. Bár a szemkontaktus itt elmarad, de partnerünket folyamatosan simogathatjuk, csókolhatjuk és szerelmes szavakat suttoghatunk a fülébe.

 

Hátulról

 

Nem minden nő kedveli a szemkontaktust teljesen kizáró kutyapózt, de van aki kimondottan kedveli.. Hátulról csinálhatjuk állva, térdelve vagy fekve is. Ha fekve csináljuk, tegyünk egy párnát a nő medencéje alá és kezünket csípőjén tartva irányítsuk a ritmust.

3 komment

süti beállítások módosítása