Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.11.21. 10:01 zotyer

Hokedli

Címkék: mese

 

Nem is hokedli igazából, inkább konyhai szék, - csak a hokedli olyan jól hangzik. Mint a hecsedli, vagy a puszedli, vagy akár a nokedli.

De nem is ez a lényeg.

Napközbeni dugni ha a gyermek is otthon van nem egyszerű. Több bevált helyünk van, az egyik ilyen a lenti fürdőszoba. Annak a félig csukott ajtajából ő ki tud lesni, úgy, hogy észrevegye ha valaki (a gyermek) közelít. Kilesni úgy tud a legjobban ha rátámaszkodik a kisszékre.

A gyerek hannamontánát néz, mi a konyhában beszélgetünk. Ő kezdte: hozzám bújt és simogatni kezdte a farkam.  Egy kis csókolózás után kézen fogom és húzom a fürdőszobába.

A kisszéket én teszem az ajtóba, ő a nadrágját tolja le és letámaszkodik a székre. Mögé állok, csak egy pillanatig gyönyörködöm formás fenekében. A nadrágom a bokámnál.  Félrehúzom a bugyiját és szorosan mögé lépek. Halk sóhaj.

 Erősen tartom két kézzel a derekát, szinte kapaszkodok benne. Ütemes hal csattogás hallatszik és az ő halk neszezése. Aztán reccsen a szék, ő sípolva veszi a levegőt, a számat harapom, hogy ne lihegjek túlságosan... aztán lihegek.

 

Gyors öltözködés aztán visszamegyünk a konyhába. Hozzám bújik, ölelem, simogatom.

A tévében már reklám megy, jól időzítettünk.

 

4 komment

süti beállítások módosítása