Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.12.16. 14:48 zotyer

A szopásról

Címkék: mese

Az alábbi tanácsokat nők írták, megjegyzem:  én nem értek egyet minddel, de az is lehet, hogy én nem látom jól a dolgokat.

Az orális kényeztetés alapvető egy érzelmekkel megalapozott szexuális kapcsolatban. Egy pasinak nincs felemelőbb érzés annál, amikor a nő szájában éledezik fel férfiassága.

A jó szopás összmunka. Részt kell vennie benne az ajkaknak és a nyelvnek, és mellékesen a kéznek is... A legegyszerűbb módszer, amikor az ajkakkal a makk aljáig araszolunk, közben gyengéden szívogatjuk azt, a nyelvvel pedig körkörös mozdulatokkal ingereljük a hímvesszőt. Ezen mozdulatok váltogatása nagyon fontos, ne időzzünk túl hosszan egyik mozdulatsornál sem, hisz a változatosság gyönyörködtet, s az ebből fakadó intenzitás hatással lesz a partnerre...

 Időközönként nyalogassuk a hímvessző oldalát. Tilos gyorsan csinálni! Csak lassan haladjunk, közben csókolgassuk, majd egy váratlan pillanatban ismét vegyük azt a szánkba, s zárjuk körül ajkunkkal.

 A fogak is fontos szerepet játszanak a kényeztetés során, de nagyon óvatosnak kell lennünk! Szabad gyengéden harapdálni a hímvesszőt, de szánkba véve is használhatjuk fogainkat. Ne feledjük, egy óvatlan mozdulat, és nagy fájdalmat okozhatunk!

 A férfiak nagy többsége szereti, ha a heréjét is kényeztetik. Szabad nyalogatni, csókolgatni, simogatni, de ne legyenek durvák a mozdulatok!

Jöjjön a kézimunka! Ismételten megemlítjük: fő a változatosság! Le és fel, kicsit átlósan, kicsit csavargatva, változó intenzitással. Ha vevő rá a partner, akkor markoljuk meg az egész hímvesszőt, és közben váltogatva - hol lassan, hol pedig erősen szorítva - izgassuk kedvesünket. Használhatjuk csak a nagy- és mutatóujjankat úgy, hogyl közrefogjuk a vesszőt, és gyors húzó mozdulatokat teszünk.

Iktassunk mozdulataink közé kisebb pihenőket, s foglalkozzunk kedvesünk egyéb testrészeivel is. A pasikra erős hatással van, ha hosszú csókkal megszakítjuk a nemiszerv kényeztetését, legtöbbjüket jelentősen felizgatja, ha a nő ajkain érezhetik a saját ízüket.

 Húzzuk el a folyamatot! Minél tovább tart a kényeztetés, annál erőteljesebb élvezetben lesz része a párunknak.

 S ha már eljutott a csúcsig, akkor is kapjon a kényeztetésből. Ha el tudod fogadni Őt teljesen, akkor továbbra is szopogasd, szívd legféltettebb szervét, mert ezzel elnyújthatod az élvezést. Nem kell lenyelni a nedűt!

4 komment

süti beállítások módosítása