Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.12.05. 23:27 zotyer

Autóban

Címkék: mese

Már rég találkoztunk, nehezen is lehetett rábeszélni a délutáni autókázásra, de aztán nagy nehezen beadta a derekát. Egyszerre értünk a megbeszélt helyre, peckesen jött szűk farmerjében, lobogó vörös sörényével és már úgy pattant be mellém, hogy éreztem nem lesz hiba.

A szokásos parkolónk üres volt, szinte szó nélkül ültünk a hátsó ülésre. Jól csókol, de mikor már az első percben  érzem, hogy a nyelvemet szívja.... Gyorsan lekerült rólam a nadrág, közben kigombolta az ingemet, csókolt, csókolt, aztán ráhajolt.

Szinte elolvad a farkam a szájában, olyan finoman szopja az elején, hogy csak nyöszörögni tudok. Türelmes, ütemes, nem adja fel. A második fázisban jön a nyelvezés, na ilyenkor már kapaszkodok a fogantyúban. A harmadik fázis... na ez már az igazi szopás, ilyenkor  már hörgök, és két kézzel nyomom a kocsi tetejét.

Csatakosat tudok élvezni ilyenkor, mondjuk ő is becsületesen le szokott izzadni, de a spriccelésért küzdeni szokott, nem hagyja, hogy elvegyem tőle, az utolsó cseppet is akarja.

Aztán bújik percekig mint egy kis cica, simogatom, ölelem, majd próbálok méltóságteljesen felöltözni.

komment

süti beállítások módosítása