Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.10.10. 09:46 zotyer

Andibaba

Címkék: mese

Vidéki a csaj, de mi az a pár száz kilóméter egy jó dugásért?

Valami hülye társkeresőn futottunk egymásba, megadta  a számát, felhívtam.

Tornázott, alig 50 kiló, alacsony, a képen csinos arcú, jó alakú.

Ritkán van olyan, hogy érzem a nőn, hogy ki van éhezve, és tulajdonképpen nyitott kaput döngetek, - vele ez volt a helyzet. Nem részletezem, beszéltünk vagy egy órát telefonon, aztán arra jutottunk, hogy még az este leugrom hozzá.

Tíz körül értem oda, a gyerekek már aludtak. Söröztünk, dumáltunk, csókolóztunk. Mondta, hogy már rég nem volt pasival, és nagyon bejövök neki. Ez kicsit átlátszó dumának tűnt, de a lakásban másik kanra utaló jelt nem véltem felfedezni, így éltem az alkalommal.  Átöltözött, pizsibe bújt, aztán felmentünk a hálóba. 

Levetkőztettem, simogattam, csókoltam, a punciját is kényeztettem, de éreztem, hogy szinte úszik a lucsokban,  úgy hogy nem sokat tétováztam, hanem szemből bevertem a lompost. Kicsit nyivákolt. nem akartam elkapkodni, lassan, szüneteket beiktatva dugtam. Nem bírta a lassú tempót, hátamra döntött és ráült a farkamra. Lovagolt, majd pár perc múlva mindvégig a farkamon ülve megfordult. Megfogta a lábamat és gyors tempóba kezdett. Nem bírta sokáig, visszafojtottan sikongatva ment el. Remegett a kis teste, előredőlt, de a farkamról nem tágított.

Újra indította a tempót, gyönyörű volt látni ahogy a punci körbefonja a  farkamat miközben le-fel jár a kis segge, és ütemesen feltűnik majd a punciban eltűnik a duzzadó dákó.

Éreztem, hogy nem fogom  tudni sokáig visszatartani magam, gondoltam, ha időben pózt váltok akkor talán, ezért gyorsan kiszabadítottam, vagyis kihúztam a faszom, de már késő volt... Felajzva a látványtól  és az ingerektől, ahogy kivettem szinte abban a pillanatban lőttem is. A takarón nedves foltok árulkodtak a lövés irányáról, letérdeltettem, mögékerültem és bedugtam a csöpögő farkam. Lassan, levezetősen dugtam, de csakhamar lanyhult a merevség.

Pihentünk egyet, a második dugásra már rá kellett beszélni, merthogy neki most elsőre ennyi elég volt meg satöbbi bla-bla. Sikerült. Mármint rábeszélni, bár egy kicsit olyan durcás formán emelte fel a kis seggét. És tartotta keményen ahogy hátulról dugtam, már kicsit vicces is volt, hogy próbált úgy tenni mintha nem esne jól neki, közben meg markolászta a párnáját veszettül.

Nem aludtam nála, négy után már a saját ágyamban húztam magamra a takarót.

20 komment · 4 trackback

süti beállítások módosítása