Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2020.04.06. 08:33 zotyer

Nóci

Címkék: mese

Tegnap összefutottam Nócival, így hát leporoltam a posztot. Picit megerősödött, főleg fenékben, de mintha a cicijei is nőttek volna.

Ittunk egy kávét, beszéltünk a régi dolgokról, de sajnálatomra szopás nem lett.

Kleopátrás rövid frizura, kellemes szép arc, nem magas, de nagyon arányos test. Kemény kis formás cickók, olyan finom kis gömbölyű seggel, hogy beszarsz. Testnevelő tanár volt a csaj, egy gyerek után is nagyon sportos. Ja, és fiatalabb nálam egy tízessel.

Pestre járt fel hetente kétszer valamilyen másoddiplomás képzésre. Egy ilyen délutánt beszélgettünk át, sétálva a Duna parton. Visszafogott volt, búcsúzáskor is csak puszival köszöntünk el. Tetszett rendesen, bírom az ilyen formás kis testeket. És ami az izgató volt benne: teljesen visszafogottan konzervatív volt, de közben lógott ki a fasz a szeméből. 

A második találka késő délután a Kelenföldi pályaudvar előtt lett megbeszélve. Jó idő volt, megint sétáltunk, már kezét is megfoghattam. Búcsúzáskor a pusziból nyelves csók lett, mondtam is, van még pár perce, üljünk a kocsiba. A parkolóból a nem túl távoli autószalonszerű építmény mögé gurultunk, szerszámom már a kezében volt. Ráutaló magatartásom nyomán a szájában. Aztán nagy boci szemekkel egyszer felnézett: ugye csak nem ezért kellek?

Természetesen visszavonulót fújtam, és ígértem napot, csillagokat gazdagon. Hétvégén feljött a városba, mozi után Duna parton kötöttünk ki. Azt mesélte én vagyok a harmadik faszi az életében: értsem meg, hogy ő nem olyan, a látszat csal. És, hogy így először csak gumival hajlandó. Az első ülésen maradtunk, jól lovagolt. Aztán leszopott, nagyon finoman. Már kezdett sötétedni, csókolóztunk, elővett még egy gumit. Az első ülésen hátulról.

A következő héten, nagy rábeszélések után hazavittem. Nehezen ment bele, merthogy nála nem járnak idegenek. Normális lakás, normális jópofa kisgyerek, nagyon kemény többfordulós dugások. A hétvégét is együtt töltöttük, kirándultunk hármasban, este meg délutáni alváskor dugtunk kettesben. Kérdeztem is tőle: ha csak két faszi volt előttem az életében (nem én kérdeztem, magától mesélte) akkor, hogy a francba ilyen profi az ágyban? Merthogy az volt, kétségtelen, a szó legjobb értelmében. Azt mondta sok pornót néz. Haha. 

Imádtam a testét, illatát, már kezdtem bezsongani, amikor azt mondta: ennyi volt, nincs tovább. Merthogy ő komoly kapcsolatot szeretne, blablaba. Rimánkodtam búcsúszexért, de le se bagózott. Azóta sem láttam.

 

komment

süti beállítások módosítása