Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.07.27. 11:00 zotyer

Aqua

Címkék: mese

Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak.

Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe.

Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és cinkosan vigyorog.

Az egyik félig fedett részben kis félkör fülkékben oldalról, alulról feltörő vízsugárral masszíroztatják tagjaikat a fürdőzők. Mi is belibbenünk egy szabadba. A víz fröcsögve, hörögve kavarog, forr körülöttünk, élvezzük, hogy szinte kidob a kis félkörből. Lábammal ki kell támasztanom magam a félkör másik oldalán, hogy stabilan álljak. Ő a másik falnak veti hátát, és kitámasztja magát lábbal a mögöttem lévő falon. A félkör megfogja a víz csobogó, sustorgó hangját, beszélgetni reménytelen, de ez egyben le is választja rólunk a külvilágot. Nyakig merülünk, egymásba és a falba kapaszkodunk.

A víz dobál, vigyorgunk nagyokat, fogom a kis seggét és érzem, hogy a punci pont a farkamon pihen. Mire végiggondolom és körbenézek már ébredezik. Csak egy mozdulat félrehúzni a punciról a bugyit. A farkamat oldalról veszem ki a fürdőnadrágból és már magától betalál. Először csak a makk, aztán lassan csúszok beljebb.

A víz hangosan bugyog körülöttünk, látom az arcán az első döbbenetet aztán körbepillant és kéjesen lehunyja a szemét. Nem mozgunk, nem is tudnánk, de nincs is miért, a víz pont annyit dobál bennünket, hogy az megadja a kellő stimulációt. Még mindig nem vagyok benne tövig, csak lassan, lassan csúszok mélyebbre, ő szorítja a kezem és kicsit az alsó ajkába harap.

Körbetekintek, de mindenki egyhangúan ücsörög, a pár méterre tőlünk lévők sem vesznek semmit észre rajtunk. Még mindig csusszanok befelé, néha egymásra nézünk, aztán látom becsukja szemét és picit kidugja nyelve hegyét. Visszasüppedünk magunkba. 

A dübörgő víz minden hangot elnyom, az egész testet folyamatosan püföli a kiáramló vízsugár, csak feszítem a két lábam és a hátam és érzem ahogy tövig bennlévő farkamon szinte lüktet a punci. Percekig, vagy évekig vagyunk azon az egy ponton kitámasztódva, összeforrva,  kezünk szorítása sem lanyhul. 

Nem mozdulunk, csak feszülünk. Dübörög a víz, püföl a sugár, de már semmit sem érzékelek. Vagyis mindent. A sötétséget, a kéjt, a pulzálást.... és az ősrobbanást. Nem látom az arcát, de behunyt szemhéjaim vásznán látom oly ismerős kéjes fintorát, hallani vélem visszafojtott hüppögését. Szinte egyszerre robbanunk. Feszülünk, vonaglunk, szorítunk, egyek vagyunk. Nem vagyok ezen a világon, süket vagyok, vak, és szétverte testem a fortyogó víz.

Aztán felkapcsolják a világítást, a nap süt ezerrel, és megelevenedik a kép. Előkerülnek az emberek, újra itt vagyunk.

Összenevetünk. Vízízű a csókja.

79 komment

süti beállítások módosítása