Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.07.01. 12:08 zotyer

Kád

Címkék: mese sex punci dugás kádban

Sarokkád. A víz épp kellemes. Iszogatjuk a félig kihűlt kávénkat a lábunk ellentétesen a másik feje mellett lóg ki a kádból. Kedves szokása szerint pancsol, én csak vagyok.

Későn feküdtünk, de csak nem hagytuk ki a jóéjszakát dugást, és nemrég volt a jóreggelt.  Szóval csak pihegek, álmosan kortyolgatom a kávém.

Játszadozik a farkammal, de egyszer csak felül a kádban, és látom a szemében az ismerős villanást. Nevet, és élvezi, hogy életre keltheti.  Puszilgatni kezdi, behunyom a szemem, így is érzem ahogy keményedik a farkam a kezei között. Vidáman csacsog, nevetgél. Nézi, aztán a nyelvével játszik a végén, aztán teljesen bekapja.

Kiülök a kád sarok-ülőrészére. Ő nevető szemekkel feláll és hátulról ráül. Lassan csúszik a punciba, kemény mintha egy darabból faragták volna.

Sóhajtozik, sziszeg, halkan nyivákol. Nagyon finom a puncija, szinte úgy érzem a faszomra van formázva. Nézem a formás fenekét ahogy le fel jár a dákón. Hátradőlök.

Leszáll , elém térdel és szopja.

Aztán megint megfordul, letérdel a kádban, és a formás fenekét ráirányítja a farkamra. Kicsit lejjebb engedem magam és már megint bent vagyok a punciban. Hagyom, hogy ő adja a ritmust. Kikönyököl a kádból és egész halkan jajdejózik.

A lábaimat teljesen szétrakom, a kezeimet a térdemen nyugtatom, nem nyúlok a testéhez, csak a farkammal vagyok benne.

Élvezem a ritmusát. Kinyúl a törölközőért és az arcába gyömöszöli. Harapja és nyüszög. Jól nyüszög.

Nem bírom tovább tétlenül, megfogom két kézzel a derekát. A félig ülő poziciómban nem mozgok, de  már én irányítom a frekvenciát. Húzom a kis nedves testét a farkamra. Gyorsul a tempó, érzem, hogy szinte gyülemlik... és akkor ellövöm. Hosszan, aztán még egyszer, meg még, meg még... szinte feltöltöm. A hátára borulok, érzem a kis izzadságcseppeket a bőrén. Lelocsolom vízzel a hátát  és nézem ahogy a kis gerincgödröcskéiben megáll a víz.

 

6 komment

süti beállítások módosítása