Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.06.05. 09:39 zotyer

Gumi

Címkék: mese

Sziszkóval történt a dolog. Első este mikor belibbent a fürdőből a kis bugyi-póló pizsijében gyorsan rólam is lekerült az öltözék. Smacizás, ágyravitel, finom kis előszopás, nyalakodás, és amikor a lompos már befelé igyekezett volna ő felpattant, a szekrényhez ugrott és az ékszerdobozból kivett egy gumit. Szájához emelte, rutinosan feltépte a csomagolást, és már húzta is a dákómra.

Természetesnek vettem, hogy a második körben is köpönyeget viseltem, de másnap vacsi után már érdeklődtem, hogy meddig fogok még esőkabátban tussolni.

Sziszkó erre azt mondta, hogy ugyan ő szed fogalmazásgátlót, de csak akkor dughatom meg gumi nélkül, ha az aids vizsgálatom negatív lesz. Elképedtem, de mondtam, hogy benne vagyok, ha együtt megyünk el a tesztre.

A gumikészletet az ékszerdobozban feltöltöttem, és míg nem jött meg (vagyis nem néztem meg a Karolina úti rendelőben) az eredményt, addig én járultam esténként a dobozkához.

Természetesen mindkettőnk eredménye negatív lett, és eljött a pillanat amikor gumi nélkül nyomhattam be a lompost... kemény menetek voltak. Voltak szeretkezések, de alantas baszások is. Amikor gyerekfektetés, lámpaoltás, jóéjtpuszi után hozzám bújt és csak annyit  kérdezett: 'most megdugsz?' - no akkor tudtam, hogy hosszú esténk lesz.

2 komment · 1 trackback

süti beállítások módosítása