Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2019.06.02. 10:19 zotyer

Vendégposzt 3.rész

Címkék: mese

Az elkövetkező napokban igazolódni látszott, amit gondoltam. Nem keresett sem telefonon, sem e-mailben. Két-három napig vártam nagyon, hátha hív, de mivel nem tette, beletörődtem, hogy ezek szerint nem akart többet, nem hagytam maradandó nyomot az emlékeiben. Úgy gondoltam, ha akart volna engem, már másnap keresett volna. Ezt ma is nagyjából így gondolom egyébként: ha valaki igazán vágyik rám, és csak rám, akkor nem bírja visszatartani magát. Ma viszont már azt is tudom, hogy ez csak akkor van így, ha lelkileg is vágyik rám. Ha csak a jó szex köt össze, nem feltétlenül lohol az ember, hogy újra találkozzon a partnerével. Sok dolog van, ami közbejön: munka, család, gyerekek, határidők, barátok, hobbi. Közben nem azon töri az ember a fejét, hogy vajon mit csinál a szexpartnere, gondol-e rá, szereti-e még.

Z. pedig nem keresett sem másnap, sem harmadnap. Nem emlékszem pontosan, mennyi idő telt el így. Elmeséltem egy kollega-barátnőmnek az esetet (persze nem részletekbe bonyolódva), aki arra biztatott, hogy ne hagyjam veszni ezt a pasit. De én nem akartam semmiféle lépést tenni, mert úgy gondoltam, semmi értelme erőltetni.

Amikor már nem jutott eszembe naponta, sőt már teljesen ki is vertem a fejemből, egyszer csak csörgött a telefon, és a legnagyobb természetességgel köszöntött Z. Mintha épp csak tegnap váltunk volna el egymástól, úgy kérdezte, hogy „na mi a helyzet”. Magamban felujjongtam: hát mégis tényleg tetszem neki, mégis akar még velem valamit. Persze, hogy akart. Jó voltam szex terén. Úgy látszik ez azért nyomot hagyott benne.

Újra találkoztunk. Olyan régen volt, hogy már nem emlékszem, ez a következő találkozás hogyan és hol is jött létre, és melyik volt abból a néhány ritka találkozásból, amikre jóleső érzéssel gondolok vissza. Mindig összevissza hívott. Egyszer, úgy rémlik, hajnal egykor telefonált – akkor épp hiányozni kezdtem neki.

Néhány pillanat élénken él bennem, és most is megborzongat, amikor rágondolok. Olyankor találkoztunk, amikor a gyerekeim az apjuknál voltak, és az én lakásomban „szabad volt a pálya”.

Egyszer valami dolgom volt még, és ő már megérkezett a házhoz. Megbeszéltük, hogy vár rám a sarki kis kocsma előtt (ott le lehetett ülni szabadtéren, kellemes kis hely volt). Amikor én is odértem, épp beszélgetett egy félrészeg postással. Rám emelte a mosolygó szemét, mintha megcirógatott volna. Mellé ültem, és miközben diskurált(unk) azzal az emberrel, simogatta a combomat. Egyetlen szó sem kellett, megbeszéltük így is, hogy mindjárt indulunk, és ölelkezni fogunk. Áradt belőle a férfiasság, rendesen felizgultam, mire végre kézenfogva elsétáltunk a pár méterre lévő lépcsőházunkig.

Vettünk némi italt is, ha lúd, legyen kövér. Nem emlékszem, hogy értünk fel az emeletre, és még mivel töltöttünk némi időt. Csak azt tudom, hogy elkezdtem valami vacsorát főzni (vagy nem? minden esetre valamit a konyhában ügyködtem). És akkor szorosan mögém állt, megfogta a melleimet. Úgy sajdult bele a testem, mintha áramütés ért volna. Amikor pedig belecsókolt a nyakamba, és éreztem a lüktetését, elvesztem. Lesiklott rólam a ruha, és már bennem is volt: erőteljesen, keményen, szédületesen mámorítóan. Úgy jött az orgazmus, hogy szinte levegőt sem kaptam. Úristen! Hihetetlen volt!

Nem lett ennyivel vége. Ezután maga felé fordított, felültetett a konyhaasztalra, és vadul szeretkeztünk. (Szemben az ablak, mi a kivilágított konyhában… Hát, ha akkor valaki pornózni szeretett volna, megtehette…) Sikítani tudtam volna a gyönyörtől. Ő halk volt, de égett, aprókat nyögött, csillogott a szeme. Csoda volt!

Nem tudom, ez még ugyanakkor történt-e, vagy egy másik alkalommal, de vad ölelkezéseink közül élénken él bennem, amikor az szobaajtóban kapott el. Bal lábamat magasan az ajtó félfájára támasztottam, s ő így hatolt belém. Aztán felemelt, én köré fontam a lábaimat, s amíg eljutottunk a szobába, az ágyra, tovább lüktettünk együtt.

Ott letett, és háttal fordított magának. Gyengéden előre nyomta a fejemet, jelezve, hogy dőljek be. Előre hajolva az ágyra tenyereltem, és ő újra belém hatolt, mélyen, hosszan, aztán lassan félig kihúzta, majd hatalmas lökéssel újra mélyre nyomta a péniszét, és erőteljesen, gyorsan kezdett mozogni. Éreztem, hogy már alig bírja visszatartani magát, mert bár most is szótlan és hangtalan volt, néha rövid „ó“-val lelassított, hogy lélegzetvételnyi szünet után folytassa.

Valahányszor lelassított, én is lejjebb lohadtam, pedig minden egyes gyors és erős lökése és ezek az „ó“-k feljebb és feljebb kúsztak a gerincemen, valahol alul benn már-már robbanni tudtam volna. Ezért amikor a következő halk nyögését hallottam, nem engedtem megállni, erősen nyomtam a fenekemet az ágyékához, hogy minél mélyebben érezzem őt magamban, és gyors ütemben mozogtam, amíg egyszer csak azt éreztem, hogy valahogy összeszorul a vaginám, végigfut a lábamon, a mellbimbóimon, a gerincemen fel a tarkómig, és kitör belőlem az a gyűrűző érzés, ami betetőzte a vágyamat, közben az övét is: halk sóhajjal belém élvezett.

 

6 komment

süti beállítások módosítása