Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bejegyzések - Írások

Testimese

A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve.

2020.07.31. 10:06 zotyer

Vacsoracsata

Címkék: mese

Nála vacsiztunk.

Minden jó buli a konyhában kezdődik, ittunk egy pohár bort, aztán csókolóztunk. Felültettem a konyhapultra és  benyomtam a brét. Ecsetelhetném, hogy milyen finoman csókolt, hogy  milyen felemelő volt a látvány, hogy hogyan nyöszörgött, hogy milyen jó volt a....

Vacsora után a bőrkanapén dugtam meg hátulról. Közben boroztunk.

Aztán megdugtam még egyszer, és csak utána ültünk be a kádba, kb éjfél, egy óra körül. Közben a második üveg bort is kinyitottam, de a kádban már nem dugtunk. A hálóban igen.

Aztán reggel is, meg reggeli után is.

Fárasztó, de élvezetes vacsora volt

komment

2020.07.11. 09:11 zotyer

Asztalon

Címkék: mese

Az asztalon dugtam meg. Hirtelen felindulásból. Kicsit ellenkezett, hogy: még a kávét sem ittuk meg, meg miért nem megyünk fel a hálóba...

Először felültettem az asztalra, csókolózás közben levetkőztettem. Már dugtunk az asztalon, tudta mi vár rá. Nem sokat lacafacáztam betettem neki szemből.

 Hátára feküdt, csípőjét kicsit felemelte és nyöszörgött.

A szájába akrtam spriccelni. Mellé álltam, ő készségesen bevette. Jól szopta, nem kellett sok, hogy elmenjek.

1 komment

2020.05.25. 10:09 zotyer

Békülés

Címkék: mese

Morcos volt mostanában.Hanyagolom, meg nem foglalkozom vele eleget, meg már biztosan... ésatöbbi.

Az tény, hogy az utóbbi időben a dugások is olyan sablonossá váltak, a gyerek ugye otthon van, csendben kell lenni, napközben meg szinte lehetetlen egy normálisat dugni, a múlt héten is a korlátnál volt két gyors, de az olyan is lett.

Már tíz körül elköszönt,  hogy akkor ő most aludni megy mert fáradt. Gyerek tévézett, én gyorsan utána osontam és magunkra zártam a háló ajtaját.

Kibujtattam a pólójából és csókolgatni kezdtem. Nyakát, formás kis cicijét... végig. A puncinál kicsit elidőztem, Mikor már eléggé belemerült a sóhajtozásba hasra fordítottam és most a lábától indultam felfelé.Imádja amikor a hátát simizem, puszilgatom, mikor a nyakához értem felkönyökölt és megkereste a farkam. Gyengéden szopott, én közben hátranyúltam a puncihoz és kitapogattam a kis lucskost. Egészen be tud indulni ha szopás közben az ujjaimmal izgatom, most is egyre izgatóbban szuszogott, közben már rendesen cuppogott. 

Térdeltem, jobb kezem három ujja a punciban, bal kezemmel a haját markoltam. Percekig adtam így a ritmust, aztán mögé kerültem. Könyékre ereszkedett, hívogatóan tátongott a csupasz bejárat. Belecsókoltam. Hosszasan.

Kéjesen nyöszörgött, és a jajistenem is előkerült. 

-Akarod, hogy most megbasszalak, úgy rendesen?

-Ahaaa, akarom, keményen....

A lucskos punciban szinte magától csusszant be a farkam. A derekánál fogtam, kapaszkodtam. Beindultam.

A fejét a párnába fúrta, de a jajistenemek így is egyre hallhatóbbak lettek. Párszor belassítottam, de a gyors tempó a kedvence, amikor csak úgy csattog a segge... aztán egyszer csak eldördült a fegyver. Dörgött rendesen, ő is olyat élvezett, hogy beleremegett a kis teste.

Összeizzadva, összeolvadva feküdtünk még percekig. Összegabajodva aludtunk, reggel finom kávéillatra ébredtem.

komment

2020.05.23. 09:01 zotyer

Csütörtök

Címkék: mese

-Francba, már csütörtök van, este megint dugnom kell az asszonyt.

(merthogy csütörtökön nem lehet csütörtököt mondani...)

Nagy értetlenséggel néztem az akkori húsz éves fejemmel a nálam jó húszassal idősebb kapusunkra: miért gond az, hogy dugni kell az asszonyt. Mellesleg a csajt ismertem, én bizony dugtam volna mint a lopott biciklit.

 

2 komment

2020.04.25. 09:58 zotyer

Zsu

Címkék: mese

Szeretem a filigrán csajokat. No, jó, hozzá kell tennem: is.

Zsuzsa teste - mint egy tizenéves kiscsajé. Ellenben a feje és a dumája - rettenetes.

Először a kocsiban szopott le, aztán nála többször. Jól szopott, egészen jól. Egyszer lefogtam a dákó tövét, hogy ne spricceljen, ezen teljesen meglepődött: hogy lehet az, hogy nem jött ki semmi? Mondom: lefogtam. 

-Jé, azt is lehet?

Őrület volt a dumája, két mondattal fel tudta nyomni az agyvizemet.

Szerettem dugni is, fel lehetett nyalábolni az egész nőt egy pillanat alatt és rárakni a dákóra.

1 komment

2020.04.06. 10:14 zotyer

Veronka

Címkék: mese

Alapból nem csípem a túlsúlyos csajokat, de a ziccereket egyszerűen nem tudom kihagyni, ha egy nő érezteti, hogy hajlandó egy kis szexre akkor képes vagyok félre tenni az előítéleteimet.

Egészségügyben dolgozott, nem volt túl magas ellenben terebélyes.

Olyan magas labdás szó összetételeket használt, hogy felvetettem: mi lenne ha egyik délután találkoznánk és beszélgetnénk. Belement.

Nyár volt, dögmeleg. A nő szinte bűzlött a parfümtől. Nem volt ínyemre a dolog, ezért gondoltam gyorsan vigyük dűlőre a dolgot: ha lesz szex rendben, ha nem akkor meg húzzunk el a gyíkba mihamarabb. Mondtam menjünk ki a Duna partra. Beült az autóba.

Megsimogattam a lábát, hagyta. Az első piros lámpánál megpusziltam, rögtön visszacsókolt. Nyelvszopósan. A farkam erre már megmozdult, gondoltam mielőbb csendes helyre kellene érnünk. Egy bokros résznél parkoltam le. Rövid csókolózás után elővettem a farkam. Nem kellett rábeszélni. Olyat szopott, hogy csoda. Cuppogott neki.

A nő rettenet volt, de egy hét  elmúltával tán már feledtem a parfüm bűzt, és amikor már második napja  nem volt semmi extra akcióm kikerestem a telefonszámát és felhívtam. Kicsit hőbörgött, hogy ő mást is szeretne szopáson kívül, de nem volt más választása. Megint istenit szopott amíg én markolásztam az óriási dudáit.

Gondoltam: többet soha, de valami ínséges napok jöhettek, én barom megint felhívtam.

Megint belement. A Duna-parti bokros rész már ismerős volt, én már vettem is elő a brét, a csaj erre baromi fürgén felhúzta a szoknyáját, ledobta  a bugyit, és mire kettőt szóltam volna rám-kuporodott és ügyesen ráült az álló farkamra. Csak a nagy csöcsök himbálóztak, a nagy pina szinte teljesen elnyelte a szerszámom.

Becsületére legyen mondva: a végén azért leszopott. Azóta nem kerestem.

 

3 komment

2020.04.06. 08:33 zotyer

Nóci

Címkék: mese

Tegnap összefutottam Nócival, így hát leporoltam a posztot. Picit megerősödött, főleg fenékben, de mintha a cicijei is nőttek volna.

Ittunk egy kávét, beszéltünk a régi dolgokról, de sajnálatomra szopás nem lett.

Kleopátrás rövid frizura, kellemes szép arc, nem magas, de nagyon arányos test. Kemény kis formás cickók, olyan finom kis gömbölyű seggel, hogy beszarsz. Testnevelő tanár volt a csaj, egy gyerek után is nagyon sportos. Ja, és fiatalabb nálam egy tízessel.

Pestre járt fel hetente kétszer valamilyen másoddiplomás képzésre. Egy ilyen délutánt beszélgettünk át, sétálva a Duna parton. Visszafogott volt, búcsúzáskor is csak puszival köszöntünk el. Tetszett rendesen, bírom az ilyen formás kis testeket. És ami az izgató volt benne: teljesen visszafogottan konzervatív volt, de közben lógott ki a fasz a szeméből. 

A második találka késő délután a Kelenföldi pályaudvar előtt lett megbeszélve. Jó idő volt, megint sétáltunk, már kezét is megfoghattam. Búcsúzáskor a pusziból nyelves csók lett, mondtam is, van még pár perce, üljünk a kocsiba. A parkolóból a nem túl távoli autószalonszerű építmény mögé gurultunk, szerszámom már a kezében volt. Ráutaló magatartásom nyomán a szájában. Aztán nagy boci szemekkel egyszer felnézett: ugye csak nem ezért kellek?

Természetesen visszavonulót fújtam, és ígértem napot, csillagokat gazdagon. Hétvégén feljött a városba, mozi után Duna parton kötöttünk ki. Azt mesélte én vagyok a harmadik faszi az életében: értsem meg, hogy ő nem olyan, a látszat csal. És, hogy így először csak gumival hajlandó. Az első ülésen maradtunk, jól lovagolt. Aztán leszopott, nagyon finoman. Már kezdett sötétedni, csókolóztunk, elővett még egy gumit. Az első ülésen hátulról.

A következő héten, nagy rábeszélések után hazavittem. Nehezen ment bele, merthogy nála nem járnak idegenek. Normális lakás, normális jópofa kisgyerek, nagyon kemény többfordulós dugások. A hétvégét is együtt töltöttük, kirándultunk hármasban, este meg délutáni alváskor dugtunk kettesben. Kérdeztem is tőle: ha csak két faszi volt előttem az életében (nem én kérdeztem, magától mesélte) akkor, hogy a francba ilyen profi az ágyban? Merthogy az volt, kétségtelen, a szó legjobb értelmében. Azt mondta sok pornót néz. Haha. 

Imádtam a testét, illatát, már kezdtem bezsongani, amikor azt mondta: ennyi volt, nincs tovább. Merthogy ő komoly kapcsolatot szeretne, blablaba. Rimánkodtam búcsúszexért, de le se bagózott. Azóta sem láttam.

 

komment

2020.03.28. 10:04 zotyer

Melinda

Címkék: mese

Napokban felhívott Melinda, segítséget kért munkaügyben. Sajnos nem tudtam segíteni, pedig...

Magas, dekoratív, nagyon csinos csaj. Tényleg tökéletes: formás fenék, vékony derék, helyes cickók, szép arc, gyönyörű szemek... csak valami szemideg betegség miatt ha ideges volt elkezdett tikkelni az egyik szemével. Mikor először találkoztunk szinte én szégyelltem el magam, hogy a csaj folyamatosan kacsintgat rám, persze pár perc múlva rájöttem.

Kocsiban szexeltünk először. Elsőre olyat szopott bemelegítés gyanánt, hogy na.  Kicsit beszélgettünk pihenésképpen, majd hátratoltam az ő ülését, lehúztam a nadrágját, és feltérdeltettem az ülésre. Mögé kerültem. Ő az ülésre támaszkodott. Benyomtam a brét. A fejemet folyamatosan bevertem a kocsi tetejébe, de nagyon megdugtam. A derekába kapaszkodtam és nyomtam, nyomtam. 

Nála is dugtunk párszor, borozással egybekötve. Mostanában mintha felszedett volna pár kilót, de ettől még  lehet megpakolom a napokban.

komment

2020.03.24. 10:12 zotyer

Tükröm-tükröm

Címkék: mese

Szeretem nézni ahogy szopnak. Tükörben kukkolva még izgalmasabb. Autóban, tükörben nézni meg már szinte kéjelgés.

Mielőtt beszáll beigazítom a tükröt. Már kitapasztaltam, hogy az első ülésből nézve pont a hátsó ajtó kilincsére kell irányítanom, úgy majd aztán premier plánban látom az akciót. És általában látom.

 

 

Néha el kell tűrnöm a haját, néha nem áll pont jól a tükör, olyankor kicsit trükközni kell, de megéri. Őrület jó nézni, ahogy finom ajkai szinte tapogatózva elnyelik a farkam.

 

 

Látom és  érzem. Látom ahogy nyelvével pásztáz. Aztán érzem, hogy mélyen bekapja.

Aztán mikor beindul már nem látok semmit.

A végén diszkréten próbálom visszaállítani a tükröt.

4 komment

2020.03.16. 10:06 zotyer

Ági

Címkék: mese

Bankban dolgozott. Csinos, kellemes arcú, nem túlzottan vékony, de jó alakú csaj volt.

Munkaidő után beültünk egy óbudai kiskocsmába. Beszélgettünk. Mesélte, hogy egy lakóparkban él, már egy ideje egyedül van a kislányával. Egyszer csak megjegyezte, hogy a mai férfiak milyen tutyimutyiak, nem veszik észre a jelzéseket, nem közelednek, és, hogy szegény nőknek milyen nehéz a helyzetük, mert ők nem kezdeményezhetnek. 

No, gondoltam, akkor itt a nyitott kapu, dörömbölni sem kell. Az autóban csókolózáson kívül mást nem akart, de előhoztam, hogy akkor én most nem tutyimutyiskodnék, akkor ő meg mire vár, végül nagy nehezen ráállt, hogy hazavigyem.

Gyermeket hazahozta a nagyszülőktől, míg lefektette én ittam egy teát.  Lefürdött, csak a fürdőköpenyből kellett kihámozni. Kellemes tapintású kemény húsú teste volt, formás cicikkel, kemény gömbölyű seggel. Amerikai konyhás ebédlő-nappalija volt, a sarokban bárszékekkel. A bárszékre hasalva húzta fel az egyik lábát, a pultba kapaszkodott, hosszú szőke haját dobálva forgatta a fejét és csak néha koppintotta a bárpultra.  A szétnyíló punci körül szőkés pihék incselkedtek, a seggét két kézzel széthúzva nyomtam be hátulról a fütyköst. 

Csendben kellett lennünk, csak a szék nyikkantgatott ütemesen. Ági sóhajtozott, szuszogott és csendesen levegő után kapkodva élvezett. Szopni nem akart, inkább a tévénéző fotelba kuporodott. Kénytelen voltam tovább dugni hátulról. Nem esett nehezemre.

Hétvégére egyedül maradt, nála aludtam. A bárszéken kezdtünk, a hálóban fejeztük be, és még hajnalban  is történt egy jóreggelt kefélés. A szopás nem tudom miért maradt ki az életéből, én sem erőltettem. Finom volt takarózni az illatos szőke hajával.

3 komment

2020.03.02. 09:17 zotyer

Szemüveg

Címkék: mese

Duna-parti kisváros. Egy délután találkoztunk, sötétedésig sétáltunk a vízparton. Hosszú szőke haja volt, magas, vékony, jó alakú. Szemüveges. Első este csak egy csók volt.

A következő napban már benne volt az ígéret. Szürkületkor találkoztunk, mire besötétedett egy vízparti bokros részen parkoltunk. Csókolózni kezdtünk. Aztán tapizni. Először a rágóját vette ki, aztán a szemüvegét vette le. Kivette a farkamat, feltérdelt az ülésén és szopni kezdte. Finoman. Aztán ritmusosan. Közben én a szoknyája alá nyúltam, a bugyi mellett a puncit masszíroztam. Aztán két ujjal ujjaztam: Ő szopott, én ujjaztam, a ritmus gyorsult.

Mormogva, gügyögve élvezett el, de a faszomat nem engedte ki a szájából. Pillanatok alatt én is elszálltam.

Csütörtökönként találkoztunk, akkor volt éjszakás az anyja. Kialakult a forgatókönyv: egy sötét kis utcában vártam, ő beszállt, csók, de motor nem állít le, ő kiveszi a rágót, leteszi a szemüvegét, én kibontom az álló farkam, én indulok, ő pedig ráhajol. Egyesben poroszkáltam végig a sötét utcákon, mire a körforgalomhoz értünk ő már törölgette a száját majd visszarakta a szemüvegét. 

Anyja lakásában picit beszélgettünk, majd dugtunk egy jót. Szemből szerette klasszikusan.

 

3 komment

2020.02.23. 10:12 zotyer

Szombat délelőtt

Címkék: mese

Jó egy kicsit lazítani. Szombat délelőtt ketten maradtunk a lakásban, nem volt semmilyen különleges tervünk. Kávén már túl voltunk, kibontottam egy sört, beszélgettünk.

-Mit szólnál egy jó kis melegvizes fürdőzéshez? Teleengedjük a kádat és dagonyázunk egy kicsit.

Huncut mosoly kíséretében jött az igenlő választ sejtető kérdés: és a végén leszophatlak?

A forró vízben keveset ücsörögtünk ... aztán valahogy megtaláltam a puncit. Csókolózás, beleülés. A sarokkád kiülőjére ültem, a sört még a kádba ülés előtt kezem ügyébe készítettem. Hátradőltem. Egyik kezemben a sörömmel elégedetten figyeltem ahogy a kis segge lassan mozog föl-alá a dákómon. 

Hagytam, hogy mozogjon. Kortyoltam, aztán a hátára öntöttem pár hideg cseppet. Leszállt megfordult, de nem engedte, hogy én elmozduljak ülő pozíciómból. Egyik kezében az álló farkam, másikkal a poharamért nyúlt.  Ivott egy kortyot a sörből aztán egy keveset a farkamra löttyintett belőle, majd lassan kéjesen lenyalta róla.

Lassan szopott, én lassan kortyolgattam. Aztán belelendült. Mire elfogyott a söröm ő is végzett. A szája szélén folyt le, egészen a nyakáig.

komment · 1 trackback

2020.02.16. 10:02 zotyer

Vendégposzt

Címkék: mese

Tulajdonképpen kommentként jött, aztán a kommentelő engedélyével került ide, íme:

Nyald ki a puncim!
Már csak pár perc volt ötig,a telefonomat néztem mikor megcsörrent és mondta pár perc és ott vagyok.Nagyon vártam Icát a kis bestiát.Emlékszem mikor jó egy éve először szexeltünk és olyan visszafogott volt,akár egy szűz lány.Alig akarta engedni,hogy kinyaljam a punciját mert a férje sosem szokta csinálni neki,legfeljebb simogatni szokta de azt elvárta ha mensizik,szopja le őt.De aztán néhány alkalom után feloldódott és mára már mindenben benn van.Mondtam neki bármit megteszek amire vágyik vagy amit nem csinálhatott otthon.Arra vágyott,hogy néha úgy dugjam meg mikor megjön,mintha megerőszakolnám,máskor meg ő akart a domináns lenni,aztán seggbe is dugatta magát mert arra is kíváncsi volt.Szóval épp ezen járt az eszem mikor bekopogott.Álló farokkal nyitottam ajtót és alig,hogy belépett máris lesmárolt és benyúlt a gatyámba a farkamért és elővette.Éreztem a leheletén pár kortyot bedobott a konty alá,de nem volt piás típus csak néha-néha szokott egy kis konyakot inni mi elött jön,hogy még oldottabb legyen.
Szia édes,ma kifacsarlak,mint egy citromot-mondta és máris leguggolt,hogy bekapja a faszomat.Éreztem ma is vad este lesz,mert fel van dobva a drága.Pár vad mozdulat után felállt és kezébe a farkammal a szoba felé húzott.A szobában letépte szinte a gatyámat és az ágyra lökött,majd néhány gyors mozdulattal ledobta a naciját és a pólót csak a bugyi maradt rajta.
-Nyald ki a puncim te csődör-hörögte,és a számra guggolt.Éreztem a nedves bugyiján a geci illatát és már sejtettem mi történt.
-Megdugott a Tibi mielőtt eljöttél?-kérdeztem ami nem volt ritka.
-Igen,már épp kész voltam a fürdőben amikor bejött,épp a kádat öblítettem ki és mögém állt,félrehúzta a bugyim és csak úgy bevágta de alig két perc volt és már tele is lőtte a kis puncimat és azt akarom nyald ki tisztára belőlem!Egy gyors mozdulattal félre fordult és lehúzta gecitől lucskos bugyiját amit rögtön a számhoz tett.Éreztem jókora adagot lőtt bele Icába mert csupa lucskos volt a bugyi amibe bele is nyaltam de máris visszaguggolt a számra.Láttam a geci jó része a kissé szőrös puncin maradt és már nyomta is a számhoz úgy ahogy a pasik szopatják a csajokat.Egyik kezével a falat támasztotta másikkal a fejemet megemelve diktálta a ritmust miközben előre-hátra mozgott.Imádom ezt a helyzetet és neki is nagyon tetszik mert azt mondta mindig olyan megalázó volt mikor a férje így szopatta és velem átélheti a játék részeként,hogy ő dirigál most.Ilyenkor néhány perc alatt a csúcsra ér és hatalmasat élvez ami most is így történt.Nyaltam,faltam jól telelőtt kis punciját és a seggétől a csiklójáig minden porcikáját kényeztettem.Egyre gyorsabban és erősebben mozgott majd egy hosszú elnyújtott hörgéssel elélvezett.Egy ideig még nyaltam aztán már csak csókolgattam.Vissza engedte magát mellkasomra és csak a levegőt kapkodta.Néhány perc után tudott csak megszólalni.
-Isteni volt édesem!-mondta halkan és lejjebb csúszott,hogy megcsókolhasson.Miközben csókoltam éppen abban a magasságban volt a puncija,mint a faszom amit ügyesen pár mozdulattal magába irányított.Szép lassan csúsztatta egyre beljebb magába aztán felült és kezdte a táncát.Mindig megcsodálom ezt az első látásra abszolút decens,visszafogott nőt akiben olyan hihetetlen nőiesség és tűz van hogy nem is hinné senki ha nem kerül ilyen helyzetbe vele.Egyre vadabbul mozgott fel-le,körbe-körbe és nem bírtam már visszatartani magam,magamra húztam és hatalmasat élveztem amúgy is nedves kis puncijába.Alig,hogy lassultak mozdulataim ő gyorsan kiugrott a faszomból villámgyorsan a számon termett ismét és megint kinyalatta immár a saját gecimet magából.Eleinte semmi ilyen játékba nem volt benn de lassan rábeszéltem minden ilyenre.Nagyon izgató ez nekem is ahogy csorog vissza a számba a saját gecim és közben nyalom édesem punciját.Ismét hamar elélvezett és most mellém feküdt,szét tette kezét lábát.
-Kész vagyok-lihegte.Töltöttem egy pohár konyakot mindkettőnknek majd beszélgettünk.
-Mit gondolsz,tudja a férjed,hogy itt vagy?-kérdeztem.
-Nem hülye ő sem,majdnem két évig semmi sex nem volt köztünk aztán miután összejöttünk neki is megjött a kedve hirtelen miután érezte a dugás és az arcszeszed illatát rajtam mikor haza mentem.Rájött,ha neki nem akkor majd másnak kellek,és gondolom elgondolkodott ezen és azt is tudta,hogy szoktunk beszélgetni elég sokszor,aztán rájött a dughatnék megint.De azt mondtad ez nem zavar téged,nem?
-Persze,hogy nem sőt kifejezetten izgat ha vele is dugsz aztán jössz hozzám-nyugtattam meg.Ezek a szerepjátékok meg még színesebbé teszik az együttlétet.
-Akkor jól van-mondta és megcsókolt.Keze ismét a faszomat simogatta közben és éreztem megint keményedik.Fölé fordultam és becsúsztattam nedves puncijába ágaskodó faszomat.A második menet már sokkal tovább tart nálam,mint mindenkinél gondolom.Cserélgettük a pózokat,hol én hol ő volt felül közben háromszor is elélvezett.Éreztem nekem is mindjárt jó lesz de Ica azt mondta a szájába élvezzek.
-Oké de akkor közben én is nyalni akarlak,és már fordultunk is szembe egymással,hogy ő volt felül és én alul,így élvezetem bele a szájába egy nagyot és közben ő is a csúcsra jutott.Később felöltözött és hazament.Már alig várom legközelebb mivel lep meg ez a csodás nő...

1 komment

2020.02.09. 09:58 zotyer

Nővérke

Címkék: mese

Asszisztensnőként dolgozott az egészségügyben. Jól állt a formás kis fenekén a fehér egyennadrág, a feszülő felsőrész sejtetni engedte a domborulatok formáit.

Ismerte a testét, önfeledten tudta élvezni a szex minden formáját. 

Ebéd után dugtunk egy rendeset, aztán sétáltunk egy fél órácskát a közeli parkban.

Séta után leültünk kávézni a konyhában, aztán valahogy csókolózás lett belőle.

-Gyere, felmegyünk, és.... húztam közelebb magamhoz egyik kezemmel a fenekét, másikkal a hátát símogatva.

-Izé... most még ne, az előbb szétdugtad a puncit, sajog mindenem... próbált hárítani.

-Mi lenne ha felvennéd a nővérkés dolgozós ruhádat, és abban kefélnélek meg, ... nos?

-Hehhehe,  - vigyorgott - de csak a felsőt veszem fel... menj előre a hálóba!

Pillanatok alatt levetkőztem és az ágyra vetettem magam. A farkam mint a cövek.

Jött mosolyogva. Nővérkés fehér felső, világoskék gallérral. Hátamon feküdtem, kezeim a tarkóm alatt, a fütykös meg vigyázzban. Fölém állt, az ágyon, lassan, incselkedve vette le a bugyiját, elém tárult a kopasz punci kívánatos látványa.  Megfogta a farkam és lassan ráült.

A nővérkés ruhájából orvosi-rendelő szag áradt, szinte elkábított az enyhe fertőtlenítő szaggal keveredő ismerős-nő illat. Lassan, de határozottan mozgott, szemeit lehunyta és enyhén megharapta alsó ajkát. Fejét picit hátrabillentette... Aztán megfordult. Guggolásba ment át, és ütemesen csúszkált a farkamon fel-le. Aztán szopott kicsit, majd megint felém fordulva ült vissza.

Szinte megállt az idő,  majd egyszer azt mondta: most gyere hátulról!

Feltérdeltem. Becsúszott. A felsőrészt feltoltam a hátán, hogy lássam a jól ismert formás derekat. És beindult.

Az apró sikolyocskából tudtam, hogy elélvezett, de csak pár pillanatig lassítottam, aztán megint... Az utolsó előtti pillanatban vettem ki, és az arca felé fordítottam.

Az első lövés az arcára spriccelt, aztán a következő a világoskék galléra talált. 

- Nem baj, úgy is mosásba ment volna,  - mondta és beletörölte a lecsöppenni készülő farkam a felsőjébe. 

1 komment

2020.02.08. 10:10 zotyer

Belejöttem...

Címkék: mese

 

Hiányzom? Na nee, biztos hogy pont én?
A csibészes mosolyoddal és rámenőségeddel találsz könnyen mást akinek nem  probléma az, ami nekem igen...
Intelligens,felnőtt embernek látszó pasiként talán megérted,hogy 1-2 randi után nem fogok ágyba bújni, pláne nem a sajátomba.
De ha kíváncsi vagy még rám és beéred egy kicsit lassabb tempóval akkor még beszélünk.
 
A tegnapi napon túl vagyok, otthon kedvesen fogadott életem párja a "mi van nem jött a busz" kérdéssel.

Talán nem kéne minden sérelmemet tudatni veled, de sajnos ami nyomja a szívemet az kijön. Tudod kivel csalt meg anno? Egy prostival pénzért, mert oda volt az orális szexért én meg nem annyira.


Viszont egész jól belejöttem nem? ! :-)

4 komment

2020.02.01. 10:12 zotyer

Üllői út

Címkék: mese

Péntek kora délután, tömeg van, meleg van. Az Üllőin mindig tömeg van, ha lehet elkerülöm, most mégis ott araszolunk  Az autó légkondija kellemes hideget fúj.

Beszélgetünk. Aztán csak úgy játékból a lábamra teszi a kezét, majd lassan kitapogatja a farkam, közben mosolyog.

-Ne játssz a tűzzel, -mondom vigyorogva - mert rögtön feláll és akkor itt lebukhatsz...

-Feláll? - kérdi kajánul, de már  érzi is....

-Jó, te akartad, - mondom és lehúzom a sliccem.

Ő kicsit zavartan körbenéz, közelebb húzódik, megnyalja alig észrevehetően a szájszélét -

akarod?

Átölelem a vállát, nadrágomból kihúzom az inget, hogy azért mégis valami takarja az ágaskodó farkamat. -Aha....

Kibújik a biztonsági övből, rám néz nevető szemekkel és lehajol.

Aztán percekig nem szól semmit.

1 komment

2020.01.26. 09:32 zotyer

Konyhában

Címkék: mese

Nem  egy vékony csaj, de csinos: szép arcú, dúskeblű, jóalakú. Egy délelőtti kávéra hívott meg a lakására egy hétköznap.

Már több éve ismerjük egymást, csak pár hétig tartott a kapcsolatunk, de azóta is jóban vagyunk, ha úgy adódik és mindkettőnknek van kedve hozzá, néha beülünk egy kávéra dumálunk egy jót.

Amerikai stílusú a konyhája, az ebédlővel egy légtérben, kicsi, de praktikus. Míg főtt a kávé a pultnál dumáltunk.  Úgy kezdődött, hogy beleszagoltam a nyakába, aztán csókolózás lett belőle. Rám fonódott, valahogy lekerült rólam a nadrág, ő föltámaszkodott a pultra, a lábait az asztalnak támasztotta, én pedig a lábai között maradtam. Álltam. A könyökére dőlt, hátrahajtotta a fejét, hosszú sörénye a pultra omlott.

A punci pont megfelelő magasságban kínálta magát. Először belecsókoltam, de nem tudtam türtőztetni magam, a vadállat a barlangba kívánta magát. Bejutott. A cicikbe kapaszkodtam és dugtam. Keményen. Hangosan ment el, nem sokkal rá én is.

A kávé közben lefőtt, összeszedtük a ledobált ruháinkat, ő a fura póztól elgémberedett tagjait rakta helyre.

Az asztalnál kávéztunk, ő két cukorral, kevés tejjel, én meg csak simán.

1 komment

2020.01.20. 09:36 zotyer

Új versenyző

Címkék: mese

Csak úgy nézelődtem valamelyik társkeresőn. Megakadt a szemem egy kép nélküli, ámbár sokat sejtető lapon. Titkos kapcsolatot keresel? Írj a .......

Írtam.

Válaszolt.

Képcsere... nem rossz karosszéria.

Telefon.

Huncut mosolygás, sokat sejtető célozgatások.

Negyvenes a csaj egy felnőtt gyerekkel, ha jól sejtem elvált. Jó fél órás beszélgetés után megtudom, hogy szeret csókolózni, nyalakodni, és most amolyan kapuzárási pánikban lévén élményeket gyűjt.

Mondtam neki: mielőbb találkoznunk kell.

 

 

komment

2020.01.19. 10:02 zotyer

Hazafelé

Címkék: mese

 

Szeret szopni, de a tetejében még  kibaszott jól is csinálja. Megbeszéltük, hogy a héten egyik este kocsival hazaviszem. Nem nagy távolság, úgy 15-20 kilóméter, lesz ideje útközben.

A terv szerint alakultak a dolgok: ő valami csajbulin volt, én teniszről tartottam hazafelé, fél kilenckor találkoztunk a parkolóban. Hideg volt már az este, jól befűtöttem az autóban.

Már vagy tíz napja nem találkoztunk, így csak egy laza puszival ült be mellém. Beszélgettünk, megint előjött azzal, hogy a múltkor már kérdezte e-mailben, hogy én miért csak ilyen lazán veszem őt, és, hogy akkor mit is akarok én, merthogy ő komoly kapcsolatot szeretne...

Lehúzódtam volna az útról egy parkolóba, de ott már állt egy kocsi.

- Haha, most ki akarsz tenni? - kérdezte nevetve.

- Dehogy, csak szeretném veled megbeszélni miért vagy rám ilyen kis durcás - válaszoltam és visszakanyarodtam az útra.

Imádom, ha vezetés közben szopnak le, most is volt egy ilyen kósza ötletem, de az út elég kanyargós volt és a csajt is még rá kellett beszélni. Pár perc múlva a semmi közepén egy benyíló út, az eleje leaszfaltozva úgy 50 métert, de köröskörül semmi takarás.

Megálltam, a fényeket lekapcsoltam. Visszacsókolt.

Simogattam az arcát a haját, a cicijét vettem kezelésbe, majd szájalásba... aztán lehúztam a sliccem.

Minden szopás más és más.... ez kibaszott jó volt. Olyan egyszerűen, magától értetődően, finoman, de határozottan csinálja, hogy fennakad az ember szeme. Aztán begyorsul a pulzus, összefolynak a távoli fények, megmerevednek a lábak, elakad a lélegzet...

A legkellemetlenebb pillanat amikor az ember felhúzza a sliccét. Valamit kellene mondani, de üres a fej, kiszáradt a száj... és csak egy gondolat foglalkoztat: kurvajóvolt.

Fények fel, vissza az útra. Tíz perc alatt a háza előtt vagyunk, arrébb száll ki, ne lássák a gyerekek, hogy kocsival jött.

komment

2019.12.23. 10:47 zotyer

Kutya

Címkék: mese

Az egyik kedvenc pózom. A csajom is kedveli.

Ez a rendkívül erotikus, kissé állatias pozitúra nagyon hasonlít a hagyományos kutya-pózhoz, némi finomításokkal megspékelve. Miután a férfi hátulról behatol, akárcsak a kutya-pózban, a nő lehajol és a könyökeire helyezi a testsúlyát, és a férfi féltérdre ereszkedik. Ez nagyon jó a nőnek, ugyanis közvetlen nyomást lehet így kifejteni a G-pontjára, ami a vagina falának hasi oldalán található, így intenzívebbé válik az élvezet. A nő irányíthatja a behatolás szögét és mélységét, ha kissé előredől, vagy kitolja fenekét, illetve ha kissé megemeli a csípőjét. Mindeközben ráadásul csodálatosan izgató érzéseket okoz párjának. Ez a pozíció azért is izgató, mert a partnerek nem mindig látják egymás arcát. Edzés szempontjából a támaszkodástól a nő tricepsze van nagy igénybevételnek kitéve, a férfi pedig comb és fenékizmait erősíti a féltérdelő helyzetben. Félúton ajánlott lábat váltania, hogy más szögből is izgathassa a nő G-pontját.

3 komment

2019.12.22. 10:42 zotyer

Kétlövetű

Címkék: mese

Igaz nem sokszor, de előfordult már, hogy elspriccelés után rögtön folytatni tudtam az aktust.

Tegnap is megtörtént. A kádban ejtőztünk, csókolózással indult, simogatás, aztán szopás. Kértem, hogy üljön rá, de ő inkább állva akarta. Hátulról.

Kiléptünk a kádból és beraktam. Fogtam - két kézzel markoltam - a csípőjénél, a karjánál, a hajánál. Sikongatott, nyöszörgött, lehajolt egészen bokafogásig. Iszonyatosan felizgat a karcsú testének a látványa, a kerek kis segge, a dereka... és ahogy elő-elővillan a farkam egy pillanatra. Csattogósan dugtam, de nem akartam beleélvezni, mikor éreztem, hogy már nem bírom tovább kivettem és a szájához tettem.

Az első spriccelés mint egy rakéta húzott el a végtelenbe, a második már a szájába ment. Talán nem is volt több, ő azonban nem hagyta annyiban, letérdelt és szopni kezdte. 

Meglepetésemre a farkam nem kezdett el lanyhulni, inkább azt éreztem visszakeményedik. Még egy kicsit hagytam, hogy szopja, aztán megfordítottam és mögé térdeltem. Fél térdre. Az előbb elspriccelt farkam megint becsusszant.

Megmarkoltam a derekát és adtam neki. Ő olyasmit jajgatott, hogy istenem, isteneeeem, de én csak húztam.

Belespricceltem.

A kádban már kissé kihűlt a víz, de azért még visszaültünk. Még volt egy korty kávém is, szerencse, hogy hidegen is szeretem.

3 komment

2019.12.21. 10:39 zotyer

Zsuzsci

Címkék: mese

Jó csaj lehetett fiatalon, még most is vagány. Huszonévesen komoly balestete voltl, de csak picit biceg már.

Vagány, érzem, hogy kívánja a szexet, de közben próbál tartózkodó is lenni.

Első alkalommal meglovagolt. Olyat élvezett, hogy rengett bele a ház.

Következő héten mikor felhívtam azt kérdezte, mit szólnék hozzá ha leszopna mert, hogy most épp neki megvan. Elsőre elakadt a szavam, de fél óra múlva már nála voltam.

Mit mondjak....ügyes volt... nagyon....

2 komment

2019.12.20. 10:15 zotyer

Spricc

Címkék: mese

Egyik exem rám szabadította a szerinte jobb sorsot érdemlő barátnéját (nem volt pasija már egy ideje). Tudtom nélkül megadta neki a számom és gondolta majd megoldom.

A csaj nem volt első ránézésre annyira gáz, gondoltam bele megyek a játékba.

Megbeszéltünk egy talit. Dumáltunk, autókáztunk, puszi is volt, megálltam egy félreeső helyen. Tapiztam, gyorsan előkerült a szerszámom. Simogatta, látott már ilyet az biztos, de a szopitól teljesen elzárkózott. Már mindent bevetettem, de ő ellenállt.

-Nem, nem, én ilyen gusztustalant dolgot nem teszek.

Kézzel jól csinálta, kértem legalább hajoljon közelebb.

-Most lehelj rá, az jót tesz neki...

-Höööööööö... és akkor jött a spricc.

Kicsit megrémült, de a szemébe nem ment, felfogta a szemüveg.

Törölgette az arcát meg a szemüveget:

-Nem is gondoltam, hogy ekkora nyomás van benne. És célozni is tudsz vele? 

 Anyád.........

 

komment

2019.12.18. 10:25 zotyer

Rágó

Címkék: mese

Az ismerkedés eleje, első este. Sétálunk, esetleg beülünk valahová, aztán hazaviszem.

Beülünk a kocsiba. Rágót kér. Ez jó jel, csókolózni fogunk.

Aztán kiveszi a rágóját. Ez a legjobb jel: szopás lesz.

Ha a csaj csókolózás közben kiveszi a rágóját, az tuti szopást jelent. A tegnapi csaj rágója túl friss volt, a frissítő mentolos enyhe csípős érzés  tisztán kivehető volt a faszomon. Szokásoshoz képest kicsit durvábban szopott, egész odavan a faszom.

Hideg vízzel öblítgetem, már javul a helyzet.

1 komment

2019.12.17. 10:20 zotyer

Síkosító

Címkék: mese

Kedves arc, körülötte fekete hajzuhatag, pici formás cickók, darázsderék, gömbölyű kis fenék. Zongoratanárnő volt, az egész nő olyan klasszikus beállítottságú.

Egyszer dumáltunk séta közben egy órácskát, a teste kívánatos volt, de a viselkedése távolságtartó. Nem is kezdeményeztem. Érezhető volt, hogy gyorsan nem adja be a derekát, sok időt meg nem akartam rászánni, inkább hanyagoltam.

Pár nap múlva ő hívott fel, hogy akkor miért is nem folytatjuk. Szabadkoztam, majd amikor éreztem, hogy talán van esély taktikát váltottam. Mondtam, hogy oké, én szívesen, de akkor hívjon meg hozzá és ne legyen olyan kimért velem. Beleegyezett.

A konyhában csipegettünk valamit, aztán támadásba lendültem. Jól csókolt és be is izgult gyorsan. A hálószobájába jutottunk, de szex előtt még akkurátusan elment pisilni, mosakodni.

Megint nekifogtunk, lekerültek a ruhák, de mielőtt benyomtam volna a szerszámot, felült, a polcról levett egy tubus síkosítót, és mondta, hogyha nem gond akkor ő most azzal bekeni a dákót. Merthogy  különben neki fájna, mert még nem eléggé nedves. 

Beleegyeztem. Tényleg szűk volt a punci, de a sok síkosító elvette az igazi báját a dolognak. Ő élvezte, meglovagolt rendesen.

Egy alkalom volt amikor kikönyörögtem, hogy ne használjon síkosítót, hát az kemény meccs is volt.

Nyár végén kicsit felfüggesztettük a találkozásokat, ősszel újrakezdtük. Kora délután szoktam kimenni hozzá, ittunk egy finom teát, utána átvonultunk a hálószobába.

Csókolózás után nyomott mindig egy finom szopit, félidőben abbahagyta, majd nyúlt a síkosítóért. Bekente, aztán ráült. Amikor elélvezett feltérdeltettem és hátulról meghúztam becsülettel. Nagyon formás volt az elképesztően karcsú derék és a kellően kerek segg. Jó volt dugni, és jó volt beleélvezni.

 

2 komment

süti beállítások módosítása